wij zijn holland vorm
gevers

Of het nu gaat om product design of grafische vormgeving, we willen verrassen met onze oplossingen. Niet alleen door een mooi ontwerp, maar vooral ook door te laten zien dat we verder kijken. Dat we de wereld van onze opdrachtgevers en hun doelgroepen begrijpen. Onze ontwerpen zijn doordacht tot in het kleinste detail. Overtuigend eigen, maar met een praktische nuchterheid, dat is Holland Vormgevers. Wie even rondneust, klikt en verkent, ziet vanzelf wat we bedoelen.

Dit is Ed
Voluit Ed van Veldhoven. Een ‘out of the box’ denker met een bijzonder trendgevoel, afgestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven, vol passie over zijn vak. Ed is een prater die zich gemakkelijk in de schoenen van een ander verplaatst. Hij wil niet ontwerpen om het ontwerpen, want het moet niet alleen mooi zijn, maar ook verkopen. Ed omschrijft zichzelf dan ook als een realistische dromer.

Dit is Mandy
Voluit Mandy Appel. De planmatige, drijvende kracht, die het liefst niets uit het oog verliest. Ging voor een breed fundament naar het St.Lucas in Boxtel. Van etaleuse en visual merchandiser groeide ze door naar grafisch vormgever. Ze tovert met kleuren en heeft een passie voor vintage.

Onze werkwijze

En als we nu eens?
Klanten komen vaak bij ons binnen met een concrete vraag: een productwens, een brochure, een nieuwe huisstijl, noem maar op. Als we aan de praat raken, blijkt het vaak maar een gooi naar de oplossing. Geen probleem. Waar u als opdrachtgever vastloopt, denken wij graag verder. Allereerst door eens in uw schoenen te gaan staan – en in die van uw doelgroep – zodat we niets over het hoofd zien.

Even aftasten
Veel klanten vinden het prettig dat we een aparte conceptfase in kunnen bouwen. Een fase waarin we ideeën in grove lijnen uitwerken en met elkaar bespreken. Puur om te kijken of we de juiste snaar raken.
Zo werken we gericht naar een oplossing toe. Bovendien krijgt u als klant direct een indruk van ons kunnen, zonder al aan het volledige traject vast te zitten.

Duidelijk, gedetailleerd ontwerp
Onze ontwerpen zijn zodanig dat iedereen ermee uit de voeten kan. Door de gedetailleerdheid zijn ze door uzelf goed te beoordelen en gemakkelijk intern te presenteren.
Daarnaast zijn ze goed leesbaar voor bijvoorbeeld de fabrikant. Iedereen ziet in een oogopslag waar u heen wilt. Zodoende zijn onze ontwerpen een handige leidraad voor het vervolgtraject.

Verder kijken dan onze neus lang is
Een ontwerp is maar een klein onderdeel van de totale ontwikkeling. Voor een succesvol product is bijvoorbeeld ook de presentatie en verpakking belangrijk. Net als tal van praktische zaken voor u als leverancier: zoals tijd- en kostenbesparende productiemogelijkheden en oplossingen voor efficiënt transport. We denken hier vanaf de eerste schets over mee.

De rollen omgedraaid
Het dagelijks bezig zijn met ontwerpen zet ons regelmatig aan het denken over producten en hun toepassingen. Kan het praktischer, slimmer, doelgroepgerichter? Dat brengt ons van tijd tot tijd op ideeën waar we in geloven. Die het waard zijn om uitgevoerd te worden. Bij die ideeën gaan we zelf op zoek naar een passende partij om het concept samen mee uit te ontwikkelen. Sta er dus niet van te kijken als de rollen op een dag omgedraaid zijn en wij bij u aankloppen om eens te sparren.

Klaar met rondsnuffelen?

tijd voor actie!